POLITIKA ZASEBNOSTI

POLITIKA ZASEBNOSTI

Tratnjek d.o.o. (v nadaljevanju Tratnjek) vas želi obvestiti o načinu zbiranja, uporabe in posredovanja podatkov, ki smo jih pridobili od vas ali o vas. Ta Politika zasebnosti opisuje naše prakse v zvezi s podatki o uporabnikih storitev, zbranimi prek različnih storitev, kot so spletne strani, produkti podjetja in druge storitve v okviru dejavnosti družbe (skupaj imenovane »storitve družbe« ali »storitve«).

Ta politika se ne nanaša na osebne podatke, ki se obdelujejo znotraj samih produktov podjetja.

Politika zasebnosti opisuje prakse družbe TRATNJEK v zvezi z upravljanjem neosebnih (anonimnih) podatkov (npr. datum in čas vsakega obiska, strojna platforma vaše naprave, operacijski sistem ipd) in tudi v zvezi z zbiranjem in uporabo osebnih podatkov (t.j. podatkov, ki se nanašajo na točno določeno ali določljivo osebo) s strani družbe.

Z uporabo storitev družbe se strinjate s splošnimi pogoji te Politike zasebnosti.

Posredovanje osebnih podatkov ni pogoj za uporabo storitev družbe.

Podatki, ki jih zbiramo

Zbiranje podatkov poteka na naslednje načine:

neosebni podatki: podatke o napravi ali druge dnevniške (angl. log) podatke avtomatično pridobivamo, ko uporabljate naše storitve;
osebni podatki: podatke pridobivamo, če nam jih izrecno sporočite.
Posredovanje osebnih podatkov ni pogoj za uporabo storitev družbe. Do trenutka, ko nam ne zaupate svojih osebnih podatkov (kot so npr. ime in priimek, naslov elektronske pošte idr), so vsi podatki, ki jih avtomatično pridobivamo, ko uporabljate naše storitve, anonimni podatki in ne moremo ugotoviti in tudi ne ugotavljamo identitete uporabnika.

Ob vašem obisku naših spletnih strani avtomatično pridobivamo podatke o napravi in druge dnevniških podatke.

TRATNJEK ob vašem obisku naših spletnih strani avtomatično pridobiva naslednje podatke o napravi in druge dnevniških podatke:

datum in čas vsakega obiska spletne strani, tip naprave, operacijski sistem, verzija operacijskega sistema in vaš IP naslov.

Podatke zbiramo, da lahko uporabnikom zagotovimo boljše storitve.

Uporaba in posredovanje

Podatke zbiramo, da lahko uporabnikom zagotovimo boljše storitve, ki vključujejo zagotavljanje podpore uporabnikom, odgovore na povpraševanja, celovitejše izboljšanje uporabniške izkušnje na naših spletnih straneh, avtomatično prilagoditev prikaza zaznani strojni opremi, zagotavljanje vsebin, ki jih smatrate kot zanimive in relevantne, vključno z oglaševalskimi in tržnimi sporočili, merjenje in izboljšave storitev družbe. Z namenom, da vam lahko ponudimo naše vsebine, ki so za vas bolj zanimive oziroma relevantne, uporabljamo podatke, zbrane od vas ali o vas, zato da z njimi predvidevamo oziroma sklepamo, katera področja vas zanimajo.

Vsebino in prikaz spletne strani ustrezno prilagodimo vam oziroma vašim napravam.

Uporaba podatkov o napravi in drugih dnevniških (log) podatkov

Zbrane podatke, ki tvorijo unikatni odtis naprave, uporabljamo za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in splošne kakovosti storitev. Navedeno pomeni, da lahko vsebino in prikaz spletne strani ustrezno prilagodimo vam oziroma napravam, s katerimi dostopate do naših storitev in tako kar najbolje izkoristimo zmogljivosti različnih naprav ter storitve prilagodimo uporabnikovim zahtevam in potrebam.

Podatki, zbrani iz javno dostopnih virov, se uporabljajo izključno upoštevajoč zakonske omejitve.

Uporaba naslovov elektronske pošte

TRATNJEK za namene neposrednega trženja uporablja izključno osebne podatke, v zvezi s katerimi ste glede neposrednega trženja podali predhodno soglasje. Podatki, zbrani iz javno dostopnih virov, se uporabljajo izključno upoštevajoč zakonske omejitve.

TRATNJEK za namene neposrednega trženja svojih storitev strankam občasno pošilja promocijska sporočila ali obvestila, ki se nanašajo na storitve družbe. Če boste označili, da želite prejemati naše novice, boste vključeni v ustrezno skupino. V kolikor obvestil ne želite več prejemati, lahko spremenite nastavitve. Vsa odpiranja spletnih strani iz prejetih promocijskih sporočil ter klike v elektronski pošti z novicami beležimo. V primeru, da kliknete na povezavo v elektronski pošti, dogodek ustrezno zabeležimo in označimo, s katerega kanala (vir klika, npr. e-poštna kampanja) izvira, tako da lahko povežemo akcijo z vašim elektronskim naslovom.

Novice (newsletter)

Zbranih podatkov ne posredujemo nobenim tretjim osebam.

Vaše podatke ščitimo pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem ali neavtoriziranim dostopom.

Spremembe Politike zasebnosti

TRATNJEK lahko to Politiko zasebnosti spremeni. Za informacijo o tem, kdaj je bila Politika nazadnje spremenjena, prosimo, da pogledate datum veljavnosti na vrhu dokumenta. Kakršnakoli sprememba velja od dneva javne objave spremenjene Politike zasebnosti na spletnih straneh TRATNJEK.

Kontakt za pritožbe ali informacije v zvezi z našo Politiko zasebnosti:

Pišete nam lahko na elektronski naslov: samsung@tratnjek.si

Sedež podjetja

TRATNJEK d.o.o.
Noršinska ulica 28
9000 MURSKA SOBOTA

T: +386 2 5300 611
E: samsung@tratnjek.si