Dostava

Dostava

 

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe. Ponudnik lahko izbere poljubnega izvajalca dostave, če se s tem ne spreminjajo dogovorjeni pogoji.

Blago naročeno preko spletne trgovine dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije ali Paketek.

Ponudnik izda ponudbo ob zahtevi naročnika na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in obvestilom uporabniku. Uporabnik plača naročeno blago ob dostavi ali po predračunu na TRR. Način plačila uporabnik izbere v postopku naročila.

Spletna stran Tratnjek d.o.o. omogoča plačilo na sledeče tekoče račune podjetja:

-- IBAN: SI56 0249 6001 8534 386, SWIFT CODE: LJBASI2X pri NLB d.d.

-- IBAN: SI56 3300 0000 2102 466, SWIFT CODE: HAABSI22 pri Addiko Bank d.d.

-- IBAN: AT25 3812 8000 0000 8375, SWIFT CODE: RZSTAT2G128 pri Rafffeisenbank Halbenrain-Tieschen

na sledeči način:

- PO PREDRAČUNU, torej z vnaprejšnjim nakazilom kupnine na transakcijski račun podjetja Tratnjek d.o.o., ki ga bomo posredovali na elektronsko pošto naročnika. Rezervacija naročenih artiklov se opravi nemudoma po izvedenem nakupu;

Rok plačila je tri (3) dni in v tem obdobju velja tudi rezervacija za naročene artikle. Po poteku roka je plačilo v sedmin (7) delovnih dneh od dneva poslanega predračuna, sicer se naročilo stornira in rezervacija sprosti.

- PO POVZETJU - plačilo po povzetju ni možno;

 

Blago naročeno preko spletne trgovine dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije ali Paketek.

 

Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih in popoldanskih urah na naslov, katerega je naročnik oddal ob naročilu; V kolikor naslov ni enak, nas o tem obvestite ob oddaji naročila oz. po telefonu ali elektronski pošti;

 

Dobavni rok: kot prodajalec se bomo potrudili, da bo blago dostavljeno do kupca v navedenih rokih dobave. Če kupec hkrati naroči več artiklov in je dobavni rok za nekatere daljši, bomo sporočili termin dobave. Artikle, ki so na zalogi, bomo posalali takoj in artkikle, ki pa jih ni na zalogi pa takoj, ko jih dobimo v skladišče.

 

V primeru, da je artikel nedobavljiv, ga bomo skušali čimprej dobiti in kupca obvestili o terminu dobavljivosti. Ko kupec odda naročilo, prejme potrditev naročenih artiklov in skupno ceno. V potrditvi naročila bosta navedena telefonska številka in naslov elektronske pošte, kamor se lahko kupec obrne za primer vprašanj oz. pripomb v zvezi z naročilom.

 

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ponudnik lahko izbere poljubnega izvajalca dostave, če se s tem ne spreminjajo dogovorjeni pogoji.

 

Če naročnika po naročilu ob terminu dostave ni na na naslovu, dostavljalec pusti obvestilo in ponovna dostava sledi naslednji delovni dan; ob tem veljajo pogoji, kot jih ima dostavna služba;