Vodovodne inštalacije

Vodovodne inštalacije

Vodovodne inštalacije so eden najpomembnejših dejavnikov funkcionalnosti objekta. Z izkušeno ekipo lastnih vodoinštalaterjev lahko za vas izvedemo vse storitve na vodovodnih inštalcijah:

  vodovodne in odvodne inštalacije,
  odtočne napeljave ter ogrevanje,
  montažo vseh kopalniških elementov,
  sanacijska dela ter popravila,
 inštalacije in cevi za ogrevanje (talno, radiatorsko, konvektorsko ali druge načine ogrevanja na ključ, vključno z montažo toplotnega vira - priporočamo tudi izbor toplotne črpalke...). 

  Ustrezna in kakovostno izvedena vodovodna inštalacija vam bodo preprečila nastajanje usedlin na cevovodih (ki niso ugodne za zdravje ljudi).

 

Nudimo servis, popravilo in vzdrževanje

  Za vodovodne storitve vam nudimo servis, popravilo in vzdrževanje. 
  Stare pocinkane cevovode zamenjamo/na novo izvedemo in nadomestimo s sodobnejšimi, bolj vzdržljivimi in zdravju neškodljivimi PP cevovodi, ki preprečujejo nastajanje vodnega kamna in usedlin.
  Kompletne vodovodne inštalacije izvedemo s kakovostnimi materiali, o katerih vam svetujemo.
  Vodovodni sistem bomo opremili s kakovostnim filtrirnim sistemom in čistilci ter neutralizatorji vode in vodnega kamna. 

Uredimo in montiramo

  Celotno sanitarno opremo (vključno s keramiko, tuši in kabinami, umivalniki, WC školjko, bideji, morebiti tudi nosilci in pohištvom),
  odvodne inštalacije – kananlizacijo.

  

 

Ogrevalne inštalacije

Zagotavljamo vam kakovostno in strokovno izvedbo centralno-ogrevalnega sistema, vključno z montažo talnega gretja, po želji naročnika tudi radiatorjev.

  Sistem ogrevanja izvedemo celovito in na ključ, po želji vključno z vgradnjo toplotne črpalke sistema zrak - voda, ki vam zagotavlja kakovostno ogrevanje z zelo nizkimi stroški.
   Z vgradnjo toplotne črpalke odpadejo stroški izvedbe dimnika, kot tudi vzdrževanja dimnih naprav. Prav tako ni potrebna izvedba vrtin.

 

 

Novogradnje

Za novogradnje priporočamo vgradnjo talnega ogrevanja, ki oddaja toploto v prostor na drugačen način, kot radiatorsko. Po ceveh v tleh kroži topla voda, ki ogreva prostor. Ogravalna površina je bistveno večja. Pri talnem gretju ni toplotnega sevanja, manj intenzivno pa je kroženje prahu, hkrati pa lahko hodimo bosi, ker so tla prijetno topla. 


Reference

V dobi 20 let smo izdelali veliko projektov. Na osnovi vaše želje in povpraševanja posredujemo prilagojeno referenčno listo z možnostjo ogleda projekta na lokaciji, kjer smo izvajali podobna inštalacijska dela. 

  Kontaktirajte nas in pripravili bomo celovite rešitve vodovodnih inštalacij na ključ in vam pripravili ugodno ponudbo. 

Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!