Samsung

Samsung

 

V podjetju Klima Center Tratnjek smo distributer za Samsung klimatizacijo v Sloveniji. Polek kompletnih montaž se lotimo tudi veleprodaje Samsungovih klimatskih naprav privatnim monterjem. Nudimo tudi popravilo Samsungove bele tehnike in zabavne elektronike. 

Samsung ponuja najustreznejše klimatske sisteme za vaše potrebe ne glede na to, ali iščete rešitve za svoj dom ali za podjetje.

 Je eden najboljših in najuspešnejših strokovnjakov za klime na svetu.

Samsungova kakovost ni sporna. Enako velja za naš sloves po tehnologiji in inovativnosti. Kot Samsungov monter boste samozavestno ponujali klimatske rešitve, ki bodo izboljšale življenja vaših strank in učinkovitost vašega podjetja.

 

Družba Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. Si prizadeva zmanjšati okoljski vpliv vseh svojih izdelkov in sodeluje pri različnih pobudah v Evropi, kot sta na primer EPEE (Evropsko partnerstvo za energijo in okolje) in EHPA (Evropska zveza za toplotne črpalke).


Na osnovi revolucionarne zakonodaje EU, katere namen je zmanjšanje izpustov hidrofluoroogljikov, je Samsung v svoje klimatske naprave za stanovanjske prostore dodal novo vrsto hladilnega sredstva. Z nizkim potencialom globalnega segrevanja, ki znaša 675, je R32 trajnostna rešitev za industrijo klimatskih naprav.

Samsung klimatska naprava Klima Okolje Trajnostnost

Da bi izpolnili svoje okoljske obveznosti, smo pri Samsungu vzpostavili sisteme za vračanje odpadkov, ki so skladni z obstoječo zakonodajo o recikliranju, kot je na primer Direktiva WEEE (Odpadna električna in elektronska oprema) - uredba, ki postavlja cilje zbiranja, recikliranja in predelave elektronskih odpadkov.

Samsung klimatska naprava Klima Okolje Trajnostnost

Samsung je skladen z direktivo o baterijah EU, zakonodajo, ki ureja izdelavo in odlaganje baterij.

Samsungova klimatska naprava Klima Okolje TrajnostnostNaša embalaža je skladna s predpisi vseh držav, v katerih so naprodaj izdelki Samsung. Prek teh pobud zagotavljamo, da je embalaža naših izdelkov, kjer je to mogoče, ponovno uporabljena, predelana ali reciklirana brezplačno za vse potrošnike.

Samsungova klimatska naprava Klima Okolje Trajnostnost

Podjetje Samsung, ki izvira iz Južne Koreje, je največji svetovni proizvajalec LCD zaslonov, polprevodnikov in pomnilnikov. V podjetju se ne ukvarjajo le z elektroniko in belo tehniko, temveč imajo tudi eno največjih gradbenih podjetij na svetu, drugo največje podjetje za gradnjo čezoceanskih tovornih ladij, močan delež imajo tudi v medicini. Zaradi take finančne moči vlaga Samsung zelo veliko v inovacije in razvoj. To pa pomeni, da so produkti boljši in kvalitetnejši. Trenutno zaposlujejo okoli 500.000 ljudi v skoraj 100 državah na svetu. Letno ustvarijo okoli 305 milijard prometa, kar je 17% prometa celotne Južne Koreje.

Več na: www.samsung.com.