Predstavitev podjetja

Predstavitev podjetja

Zaposleni v podjetju Tratnjek

Robert Tratnjek
Direktor podjetja
Bojana Tratnjek
Direktorica podjetja
Boštjan Houbar
Tehnični direktor
Matej Žižek
Vodja servisa
Marta Dervarič
Računovodkinja
Romana Jug
Asistentka vodstva, tujina
Stane Zver
Komercialist za Slovenijo in Avstrijo
Simon Novak
Veleprodaja, uvoz
Andrej Žižek
Nabava in projekti
Mitja Rous
Vodja projektov in delo v tujini
Goran Kozar
Operativa in logistika
Tina Špilak
Administrativna dela
Katja Tratnjek
Marketing in veleprodaja
Simon Sabo
Vodja skladišča, nabava
Niko Gutman
Skladiščnik
Janez Krampač
Vodja servisne delavnice
Branko Matjašec
Serviser
Roman Hoheger
Serviser
Dejan Flisar
Monter in serviser
Branko Slekovec
Monter in serviser
Jože Gergar
Monter in serviser
Dejan Kovačevič
Monter ogrevalno - vodovodnih inštalacij
Dejan Bakal
Monter
Vlado Baša
Serviser
Milan Verban
Monter
Alen Šajt
Pomožni monter
Jože Lebar
Monter, razna gradbena dela
Milan Matjašec
Monter, serviser in elektroinstalater
Mario Dotto
Pomožni monter
Filip Tratnjek
Monter in serviser
Tadej Bertalanič
Monter in serviser
Aleš Lazič
Monter
Leon Hladnjak
Pomožni monter
Gregor Mir
Pomožni monter
Tomaž Sreš
Pomožni monter

Vas zanima klimatska naprava in toplotna črpalka? Potem ste na pravem mestu.
Če vam je poleti v vašem domu vroče,
če vas pozimi v vašem domu zebe,
če bi radi ogrevali in ohladili prostor na energetsko učinkovit način,
če ste zaradi poplave informacij in ponudb zmedeni,
potem smo tukaj mi, da vam to omogočimo in pomagamo.
Z klima napravo in toplotno črpalko lahko preženete marsikatere nevšečnosti v vašem domu, ker pa smo generacija zaprtih prostorov je dobro počutje in klima v prostorih ključnega pomena za naše zdravje.

Začetki podjetja Tratnjek

Naši začetki segajo v leto 1992, ko smo v Turnišču odprli RTV SERVIS, naslednje leto pa že začeli s prodajo zabavne elektronike, predvsem izdelkov SAMSUNG.
Zaradi nenehne želje po napredku in prilagajanja trgu, smo dejavnost nadgradili s klimatizacijo, ki je z leti postala naša vodilna dejavnost. Naša vizija, postati eno najboljših in prepoznavnih podjetij na tem področju doma in v tujini, nas usmerja k nenehnemu izobraževanju zaposlenih in vlaganju v nove tehnologije in znanja. Zaposleni so za nas ključni dejavnik uspeha, predvsem zaradi svojega znanja, izkušenj, kompetenc, motivacije in pripadnosti.

Ker se ukvarjamo z visokotehnološkimi produkti vodilnih svetovnih podjetij, naše delo od nas zahteva, da se dnevno izobražujemo in sledimo novim tehnologijam.
Naše podjetje trenutno zaposluje že 36 redno zaposlenih sodelavcev. Ekipa je mlada, inovativna in kreativna, kar omogoča, da smo kos še tako zahtevnim nalogam. 
Posebno pozornost namenjamo zaposlovanju novih sodelavcev. S ponosom lahko povemo, da so nekateri sodelavci v našem podjetju že od ustanovitve in nudijo mlajšim veliko pomoči in kolegialno oporo.

Leta 2010 smo zgradili lep, moderni poslovno-skladiščni objekt, kar je pripomoglo k še boljšim pogojem dela in večji produktivnosti.
Poglavitna dela podjetja Tratnjek so montaža in vzdrževanje klimatskih naprav, kjer spadamo med vodilna podjetja v Sloveniji.
Že nekaj let presegamo meje in delujemo tudi v tujini, predvsem v Avstriji, kjer preko naših dobrih referenc uspešno odpiramo vrata številnim pomurskim obrtnikom.
V Sloveniji in tujini so naši stalni naročniki vodilne trgovinske verige, hoteli, banke, bencinske črpalke, razni poslovni sistemi širom Slovenije, seveda pa posebno pozornost posvečamo individualnim strankam.

Že od samega začetka smo bili partner danes največjemu svetovnemu elektronskemu koncernu SAMSUNG, z letom 2015 pa smo pridobili tudi neposredno zastopstvo in servis za SAMSUNG na področju celotnega programa klimatizacije, toplotnih črpalk in velikih klima sistemov, kar si štejemo v veliko čast, saj ima Samsung stroge izbirne kriterije za partnerje.

 

Zakaj zaupati podjetju Tratnjek?

Smo domiselno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave, montaže in vzdrževanja klimatskih sistemov in alternativnih virov energije, ukvarjamo pa se tudi s servisiranjem elektronike. Zaupajo nam vodilna podjetja na tem področju, kot so SAMSUNG, MITSUBISHI, DAIKIN, TOSHIBA in drugi.

Vizija podjetja Tratnjek

Naša vizija je postati vodilno, moderno, prijazno in inovativno podjetje na področju dobave, montaže in servisiranja klimatskih naprav, toplotnih črpalk ter vseh hladilnih, prezračevalnih in ogrevalnih sistemov.
Naša vizija BITI NAJBOLJŠI nas nenehno motivira pri iskanju novih rešitev.
Samo s trdnim delom in inovativnostjo, kakor tudi z maksimalno prizadevnostjo vseh zaposlenih ter nenehnim vlaganjem v tehnologijo in razvoj, to tudi dosegamo.
Po 28-ih letih poslovanja smo polni optimizma in se ne bojimo nobenega izziva!

»Vedno tu za vas, ekipa Tratnjek! «
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!