Klimatske naprave Toshiba

Klimatske naprave Toshiba

Toshiba je vrhunski proizvajalec klimatskih naprav, kot tudi toplotnih črpalk. So hkrati prvi, ki so uvedli invertersko tehnologijo v klimatizacijo. Leta 1982, so izdelali prvo klimo z inverter D.C. tehnologijo. Kompresorji Toshiba so eni najbolj zanesljivih, kar je precem opazno pri večjih sistemih. Pogosto klimatske naprave vgrajujemo v prostore, ki so najbolj izpostavljeni težjim pogojem delovanja (npr. velika vročina, velika vsebnost prahu ali ostalih delcev ter umazanije v zraku, ipd.)

Toshibo krasi visoka vrednost učinkovitosti, tako pri hlajenju, predvsem pa pri ogrevanju. Omenjeno nam pogosto potrdijo tudi lastniki naprav. Na nizke obratovalne stroške vpliva predvsem tehnologija v kombinaciji z dvojno rotacijskim batnim kompresorjem. Za veliko udobje skrbi aktivno čiščenje zraka preko zmoglijvih integriranih filtrirnih sismemov, za udobno in učinkovito hlajenje oz ogrevanje in pa odvajanje vlage iz prostora pa si zagotovite ssamo s pritiskom na gumb. Izpostaviti moramo, da so omenjene naprave izredno tihe.   

Toshiba nudi sledeče modele klimatskih naprav: 

- AvAnt

- Suzumi Plus 

- Super Daisekai 8

- Super Daisekai 6,5

- stoječa konzola - talna 

- kasetna enota - 60x60cm ter

- inverter multi variacije.

 Za več informacij, morebiten ogled in svetovanje pri izboru, lokaciji namestitve in kompeltni izvedbi montaže na ključ, nas prosimo pokličite na telefon 051-450-320.

V prilogi katalogi omenjenih modelov. 

 

 

On-line katalog: 

 

http://issuu.com/vitanest1/docs/resi_2014_si_vita/1?e=7828069/7076996

http://issuu.com/vitanest1/docs/lc_2014_si_vita?e=7828069/7077026

 

Novice