Samsung opremil legendarni One Times Square z več velikimi zasloni

Samsung opremil legendarni One Times Square z več velikimi zasloni

Novi Samsung SMART LED zunanji zasloni, nameščeni na Times Square, ponujajo odlično vizualno izkušnjo

 31.5.2019 je podjetje Samsung Electronics Co., zaključilo velik projekt - 5 LED zaslonov na stavbi One Times Square v New Yorku. - Samsungovi prikazovalniki merijo več kot 1.081m2, kadar so kombinirani.

Tudi mi prodajamo velike LED ZASLONE! Za več informacij: 

 Samsungovi LED zasloni na One Times Square so na celotni sprednji plošči in odražajo nekaj najbolj dragocenih oglasnih prikazov na svetu.

 Zasloni nosijo vrhunsko osvetlitev v središču pozornosti s popolnim videom in predvajanjem v živo.

»Navdušeni smo, da lahko predstavimo naše LED zaslone na eni izmed najbolj znanih destinacij na svetu, je povedal Seog-gi Kim, izvršni podpredsednik podjetja Visual Electronics pri podjetju Samsung Electronics.«

"Times Square v New Yorku ni le visoko prometna lokacija, temveč simbolično središče kulture in trgovine, zaradi česar je idealen kraj za predstavitev naše vodilne tehnologije na tako velikem nivoju."

 One Times Square, 25-nadstropna stavba je bila v središču novoletne tradicije padca krogle, ki jo praznujemo po vsem svetu.

»One Times Square je oglaševalska platforma za najbolj znane blagovne znamke na svetu,« je povedal Michael Phillips, predsednik Jamestowna.«

»Samsung ponuja vrhunsko vizualno izkušnjo, ki bo te blagovne znamke predstavila v najvišji kakovosti.«

 Lani je Samsung dokončal tudi postavitev zunanje LED signalizacije na Two Times Square. Samsungova SMART LED Signage XPS serija ima tako zasnovo in barvo, da se zlije s vsakim okoljem.

 Modeli XPS 160 in XPS 080, ki se uporabljata v podjetju One Times Square, imajo napredno barvno kalibracijo, energetsko varčno zasnovo in najkakovostnejše industrijske LED diode. Te lahko prenesejo ekstremne vremenske razmere.

Samsung je v preteklosti že dokazal, da zna izdelovati izjemno velike zaslone. Pred je meseci predstavil kar 14 metrov širok LED-zaslon Onyx Cinema, ki je namenjen kinematografom.
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!