Klimatska naprava Samsung Wind Free

Klimatska naprava Samsung Wind Free

 Z novo hladilno tehnologijo Samsung AR9500M zagotavlja manj občutno hlajenje in zmanjšanje porabe energije 


 Samsung Electronics je predstavil svojo prvo, Wind-Free™ stensko klimatsko napravo na sejmu CES 2017 v Las Vegasu, po tem, ko je v Južni Koreji že požel uspeh s samostoječo Wind-Free™ klimatsko napravo. Klimatska naprava AR9500M ima v svojo zasnovo integrirano Samsungovo ekskluzivno Wind-Free™ hladilno tehnologijo, kar zagotavlja energetsko učinkovitost brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok.

 “Potrošniki bodo vzljubili energetsko učinkovito klimatsko napravo AR9500M v svojem domu“, pravi Byung-Sam Seo, predsednik dela za gospodinjske aparate pri Samsung Electronics. “Še posebej bodo vzljubili, da se jim več ne bo treba ubadati z neprijetnih, hladnim pihanjem – hkrati pa bodo prihranili pri električnih stroških.”

 AR9500M zagotavlja uporabnikom idealne pogoje s ohranjanjem udobne sobne temperature s pomočjo Wind-Free™ hlajenja, ki nežno širi hladen zrak skozi 21.000 mikro zračnih lukenj. Klimatski sistem deluje v dveh korakih. Prvi zniža temperaturo z “načinom hitrega hlajenja”, kot ga pri klimah poznamo, ko je željena temperatura dosežena, pa se vklopi “Wind-Free™ hladilni način” z brezvetrjem. Takšen način delovanja zmanjša porabo energije do 72 odstotkov.

 

 Z uporabo Samsungovega digitalnega inverterja z 8 tečaji s tehnologijo POWERboost, AR9500M-jev motor minimizira nihanje vrtilnega momenta in skrajša čas, da kompresor doseže maksimalno hitrost, kar se pozna pri manjši porabi energije.

 AR9500M omogoča tudi povezavo z omrežjem Wi-Fi, kar omogoča daljinsko upravljanje naprave s pomočjo Samsung Smart Home aplikacije. Tako lahko uporabniki na daljavo regulirajo temperature, prilagodijo nastavitve, pridobivajo obvestila v realnem času o posodobitvah delovanja in dnevni porabi energije ter odpravljajo napake v primeru, da je to potrebno.  

 Edinstvena trikotna arhitektura naprave ima širši dovod, kar omogoča sprejemanje več zraka hkrati, medtem ko optimalna širina in kot odvoda, dodatne v-lopatice in velik ventilator – ki je 22 odstotkov večji kot pri prejšnjih modelih – zagotovijo hitrejše hlajenje in iztiskanje zraka, ki je tudi širše in daljše, tako da doseže vsak kotiček prostora.

 Samsung Electronics je bil na sejmu CES 2017, v Central Hall-i, prostor #15006, LVCC, od 5. do 8. januarja.

 

 *Združenje The American Society of Heating, Refrigerating, and Air-Conditioning Engineer definira »brezvetrje« (ang. »Still Air«) kot zračni tok pri hitrostih nižjih od 0.15m/s, ki nima hladnih zračnih sunkov.

**Preizkušeno na AR07M5170HA, na osnovi akumulirane porabe energije “hitrega načina hlajenja” v primerjavi z Wind-Free™ načinom. V primerjavi z normalnim načinom hlajenja, Wind-Free ™ hlajenje porabi 55% manj energije.

 

Tratnjek d.o.o.

 

 

 

 
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!