Revolucionarna Samsungova 360° kasetna enota

Revolucionarna Samsungova 360° kasetna enota

Bilo je pred nekaj več kot sto leti, ko je prva moderna klimatska naprava sprožila industrijo, ki naj bi bistveno izboljšala način življenja. Samsung Electronics si je zadal za cilj, razrešitev izzivov, ki jih prinašajo običajne naprave, s predstavitvijo revolucionarne 360 kasetne enote. Tako je Samsung razvil brezlopatični sistem, ki kot prvi v industrijo klimatizacije vključuje krožno obliko, za enakomerni pretok zraka in stilski design.

 

 

 

Nov pristop h kroženju zraka.

Ko so se Samsungovi inženirji odločili, za nov sistem izpiha, ter design, so se za možne rešitve zgledovali po ostalih industrijah. Kot inovacijo, so uporabili primer iz vetrnih turbin, ki povečujejo učinkovitost pretoka zraka. Za vgradnjo tega načela v samo kasetno enoto 360, je Samsung dodal Booster ventilator, brezlopatni mehanizem, ki uporablja pritisk, da spremeni smer pretoka zraka.

Z nameščeno Booster Fan tehnologijo, so morali inženirji oceniti, kako popraviti slabosti 4- smernih kasetnih sistemov, kot je neprijetno pihanje, ki je lahko nadležno. Torej, da bi zagotovili bolj enakomerno kroženje zraka, so se pri Samsungu odločili za odstranitev tradicionalnega rezila iz naprave. Zaradi nove tehnologije izpiha, pa se je ponudila tudi priložnost za nov, bolj eleganten design, krožne oblike.

 

Končni izdelek je brezlopatična, krožna kaseta, opremljena z Booster Fan tehnologijo. 360° kaseta določa nov standard na področju ogrevanja in hlajenja. Izboljšan je sistem samega izpiha, saj se zrak vrtinči pri stropu, nato pa se počasi pomeša z zrakom v prostoru.

 

   Prva okrogla kaseta na svetu.                    

       360 zračni tok.                

 Krožni LED grafični  prikazovalnik.          

   Brez lopatic.

 

 

 

Tratnjek d.o.o.

Novice