Hladilni agregat Samsung Chiller

Hladilni agregat Samsung Chiller

En hladilni agregat vlada vsem.
S kombinacijo hladilnega agregata in VRF tehnologije DVM Chiller Samsung zagotavlja zmogljivost in učinkovitost pri okoljskem odtisu.

Nič več kompromisov.
Izkoristite prednosti VRF in hladilnih sistemov s Samsungovim DVM Chillerjem. Je modularen, učinkovit in ima široko paleto operacijskih nastavitev, ki zagotavljajo veliko prilagodljivost namestitve. Lahko se poveže z obstoječo vodno zanko, zaradi česar je odlična alternativa za naknadno vgradnjo.

Prihranek prostora

Hladilni agregat Samsung Lineup

Visoko energijsko učinkovit sistem

Preprosta namestitev

Z naprednimi načini delovanja, ki jih je mogoče prilagoditi sezonskim klimatskim potrebam, vam Samsungovi sistemi DVM Chiller omogočajo, da znižate letne stroške v primerjavi z običajnimi hladilnimi sistemi.

Združuje VRF in tehnologije hladilnega agregata

DVM Chiller ponuja rešitve ogrevanja ali hlajenja, obenem pa ohranja prednosti DVM S. Med seboj se povezuje več zunanjih ventilatorskih konvektorjev prek vodovodnih cevi za hlajenje in ogrevanje na posamezne cone. Tako kot zunanje enote VRF tudi DVM Chiller lahko prilagoditi svojo zmogljivost glede na potrebe različnih območja, kar prihrani energijo in izboljša udobje.
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!