Samsung z Wind-Free™ Deluxe - hlajenje, ogrevanje in topla voda

Samsung z Wind-Free™ Deluxe - hlajenje, ogrevanje in topla voda

Samsung razširja ponudbo stenskih Wind-Free klimatskih naprav  

Po uradni predstavitvi novih stenskih Wind-Free™ klimatskih naprav januarja letos Samsung predstavlja Wind-Free Deluxe stensko klimatsko napravo za toplotne črpalke VRF (DVM) in EHS (Eco Heating System). Samsung zWind-Free Deluxe za VRF razširja svojo ponudbo stenskih Wind-Free naprav na srednje in velike poslovne zgradbe, kot so hoteli ali pisarne. Z Wind-Free Deluxe za EHS je v stanovanjskih objektih možno tako gretje kot tudi hlajenje. Wind-Free Deluxe vsebuje edinstveno tehnologijo hlajenja Wind-Free™ družbe Samsung, kot tudi pametni nadzor in preprosto namestitev.

Amsterdam, Nizozemska – Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) danes predstavlja Wind-Free Deluxe: novo stensko klimatsko napravo za toplotne črpalke VRF (DVM) in EHS (Eco Heating System), ki vsebuje edinstveno Wind-Free™ tehnologijo hlajenja in pametni nadzor. Pri EHS je Wind-Free Deluxe mogoče kombinirati s toplotno črpalko TDM Plus in integriranim hidro rezervoarjem, s čimer se ustvari rešitev ClimateHub za hlajenje, ogrevanje in zagotovitev tople vode.  

»Z letošnjo predstavitvijo nove ponudbe stenskih Wind-Free™ klimatskih naprav za gospodinjstva smo še okrepili svoj vodilni položaj na področju inovativnih izdelkov za hlajenje in ogrevanje na trgu. Vendar pa je naš cilj vedno bil, da Wind-Free™ tehnologijo ponudimo širši javnosti,« je povedal Xavier Feys, podpredsednik predprodaje, poslovnega razvoja, storitev za stranke in upravljanje z izdelki pri družbi SEACE. »Z Wind-Free™ Deluxe klimatsko napravo lahko zdaj uresničimo ta naš cilj in uporabnikom nudimo možnost izkusiti udobne klimatske pogoje v notranjosti brez neprijetnih sunkov hladnega zraka.«

Wind-Free tehnologija hlajenja 

Podobno kot stenski modeli Wind-Free™ za domačo uporabo je tudi Wind-Free™ Deluxe opremljen z edinstveno Samsung tehnologijo Wind-Free™. Wind-Free™ tehnologija izboljša udobje v zaprtem prostoru, tako da uporablja na tisoče mikroskopskih odprtin, skozi katere enakomerno razprši svež zrak brez neprijetnih sunkov hladnega zraka. V Wind-Free™ načinu se zrak razporeja mehko in tiho, pri čemer ustvari okolje z mirnim zrakom1, ki ljudem zagotavlja udobno življenje, delo in počitek brez neprijetnih sunkov hladnega zraka ponoči.

Pametno delovanje

Samsung Wind-Free Deluxe je mogoče upravljati preko žičnih ali brezžičnih upravljalnikov z naprednimi funkcijami za priročen nadzor klime v prostoru. Poleg tega se z napravo lahko upravlja in spremlja na daljavo s pomočjo Samsung SmartThings aplikacije in Bixby Voice Control2 vmesnika, s pomočjo katerih lahko uporabniki prižgejo ali ugasnejo klimo, izberejo način hlajenja, ustvarijo urnik delovanja in spremljajo porabo energije. Pametne funkcije so na voljo samo, če je nameščena neobvezna Wi-Fi oprema. 

Enostavna namestitev ekipe Tratnjek 

Samsung Wind-Free Deluxe je mogoče upravljati preko žičnih ali brezžičnih upravljalnikov z naprednimi funkcijami za priročen nadzor klime v prostoru. Poleg tega se z napravo lahko upravlja in spremlja na daljavo s pomočjo Samsung SmartThings aplikacije in Bixby Voice Control2 vmesnika, s pomočjo katerih lahko uporabniki prižgejo ali ugasnejo klimo, izberejo način hlajenja, ustvarijo urnik delovanja in spremljajo porabo energije. Pametne funkcije so na voljo samo, če je nameščena neobvezna Wi-Fi oprema. Strokovnjaki ekipe klima center Tratnjek to uredimo sila hitro.

TDM Plus

V sklopu ponudbe EHS se naprava Wind-Free Deluxe lahko kombinira s sistemom TDM Plus. Ta sistem je sistem »vse v enem« na principu zrak/voda (A2W) in zrak/zrak (A2A), ki nudi popolno rešitev za domačo klimo. Uporablja se lahko skozi celo leto tako za hlajenje kot tudi za ogrevanje, da se izpolnijo različne rešitve in potrebe različnih uporabnikov. Omogoča talno gretje/hlajenje in gretje s pomočjo radiatorjev, kot tudi hlajenje zrak/zrak z različnimi možnostmi klimatske naprave, npr. novi Wind-Free Deluxe. Potencial sistema se lahko popolnoma izkoristi s povezavo na Smart Grid ali Solar Power (PV). 

Če vas karkoli zanima vam bomo z veseljem odgovorili! Kontaktirajte nas:

Ponudba naprav

Samsung Wind-Free™ Deluxe modeli so od danes na voljo kot DVM (Variable Refrigerant Flow) in EHS (Eco Heating System).

-            Pri VRF (DVM) imajo naprave kapaciteto od 1,5 do 8,2 KW in so na voljo z ali brez opreme EEV.

-            Pri EHS imajo naprave kapaciteto od 1,5 do 8,2 KW in so na voljo samo z opremo EEV.

-            Razpoložljivost različnih ponudb naprav je odvisna od lokalnega trga.

1. Ameriško druženje ASHRAE (American Society of Heating, Refrigerating, and Air-Conditioning Engineers) miren zrak opredeljuje kot pretok zraka pri hitrostih pod 0,15 m/s, pri čemer se hladni sunki ne pojavljajo.

2. Zahtevana sta brezžična povezava Wi-Fi in račun v aplikaciji Samsung SmartThings. Komplet za povezavo Wi-Fi lahko naročite posebej. Potrebujete operacijski sistem iOS 10.0 ali novejši ali Android 5.0 ali novejši. Za uporabo SmartThings v srednjih in večjih komercialnih poslopjih lahko veljajo dodatne zahteve. Razpoložljivost opisanih funkcij je odvisna od izvedbe. Bixby Voice ima podporo v angleščini (ameriški, britanski, indijski), kitajščini, korejščini, francoščini, nemščini, italijanščini, portugalščini in španščini.

3. Testirano na modelu AM022TNVDKHEU v primerjavi s konvencionalnim modelom Samsung AM022JNVDKHEU pod določenimi pogoji, ki so odvisni od specifičnih dejavnikov in uporabe.

-Konec-


 

O družbi Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE)
Vse od svoje prve predstavitve klimatske naprave v letu 1974 je družba Samsung Electronics hitro razširila svoje globalne operacije na področju klimatskih sistemov in v letu 2005 vstopila na evropski trg komercialnih klimatskih naprav. Zaradi hitre rasti in podpore svoji dolgoročni zavezanosti na evropskem trgu je družba Samsung Electronics ustanovila Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) na začetku leta 2017 v Amsterdamu na Nizozemskem. Cilj sedeža v Evropi je okrepitev in centralizacija aktivnosti v več kot 30 državah Evrope. SEACE ponuja nenehno tehnično izobraževanje na področju klimatskih rešitev in rešitev pametnih zgradb, poprodajno in tehnično podporo svojim poslovnim partnerjem, vse s slovesom kakovosti in vodilnimi inovacijami družbe Samsung, med drugim tudi s pomočjo rešitev digitalne povezljivosti. SEACE si želi izpolniti potrebe na evropskih trgih z rešitvami hlajenja, ogrevanja, domače tople vode, hlajenja živil in pametnih zgradb na področju maloprodaje, hotelirstva, v pisarniških in domačih prostorih.
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!