Spletni seminar o toplotnih črpalkah in klimatskih napravah

Spletni seminar o toplotnih črpalkah in klimatskih napravah

Za udobno temperaturo vašega doma skrbimo tudi posredno z izobraževanji in seminarji za monterje, prodajalce in projektante. Veseli nas, da s podporo podjetja in zaposlenih v podjetju Samsung lahko organiziramo kvalitetna izobraževanja in seminarje. 

Prijava na individualno izobraževanje

Če se seminarja niste mogli udeležiti ni problema! Skupaj s Samsung predavatelji vas vabimo na individualne predstavitve novosti in prednosti, na voljo smo vedno za kakršna koli vprašanja. Zapišite svoj kontakt v obrazec in zmenili se bomo za prvi ustrezen termin.

Kako je potekal seminar?

Imeli smo priložnost videti novosti, ki so do sedaj bile skrivnost. 

Glavne teme seminarja

Seminar je trajal dva dni.
- V sredo, 7.10.2020 smo predstavili RAC enojčke in FJM multi sisteme.
- V četrtek, 8.10.2020 pa CAC profesionalno klimatizacijo in EHS toplotne črpalke.
 Veseli smo, da je udeležba bila zelo številčna.

Zakaj so izobraževanja o novosti klimatskih napravah ter toplotnih črpalkah pomembna?

Smo generacija zaprtih prostorov, pa se ne zavedamo kako to vpliva na naše zdravje. 
Po raziskavah preživimo tam kar 66% svojega časa. Zrak je v zaprtih prostorih do 5x bolj onesnažen od zraka v naravi. Ravno zato je pomembno, da se zavedamo kako lahko hladilno-ogrevalne naprave poleg osnovne funkcije izboljšajo tudi kvaliteto zraka v prostorih. 
Skupaj s Samsungom skrbimo, da so naše naprave Samsung popolnoma dovršene in omogočajo zdravo bivanje v prostorih. 
Klimatske naprave imajo denimo vgrajene filtre, nekatere so premazane z zeolitom, ki do 99% uspešno uniči vse bakterije in škodljive alergene v zraku. Zmanjšajte vpliv na podnebje s Samsung EHS (sistemom okolju prijaznega ogrevanja) in vsemi modeli klimatskih naprav Samsung, ki delujejo s pomočjo hladilne tekočine R32. Hladilna tekočina R32 ima ničelni dejavnik škodljivosti za ozon (ODP) in nižji potencial globalnega segrevanja (GWP) kot konvencionalne hladilne tekočine*. Obenem zagotavlja manjšo porabo hladilne tekočine in manj emisij CO2.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste se seminarja udeležili. Zahvaljujemo se ekipi Tratnjek, ki je seminar zelo dobro organizirala ter seveda zaposlenim v podjetju Samsungu za izjemno prestavitev.
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!