Klimatska naprava Samsung WindFree™

Klimatska naprava Samsung WindFree™

Ne piha, a hladi. Dobro ohladi, a malo porabi. Klimatska naprava Samsung WindFree sledi svojemu uspešnemu modelu samostoječe WindFree klime in odpravlja dve najpogostejši nevšečnosti uporabe klimatske naprave – nelagodje, ki ga povzroča hladni zračni tok, in visoke račune za električno energijo.

Kako je možno, da klima ne piha in od kod ta ideja?

Klimatska naprava konstantno ohranjanje temperature in občutek brezvetrja doseže z 23 tisoč mikro zračnimi luknjami, ki povzročijo nežno razprševanje hladnega zraka. Rešitev za doseg te inovacije, je po številnih raziskavah prišla iz nenavadnega vira - zvočnikov. Raziskovalci so opazili povezavo med zgradbo zvočnikov, ki vključuje majhne luknje za pretok zraka, in klimatsko napravo, ki so jo želeli razviti. Ugotovili so, da bi podobno konstruirana, klimatska naprava, z več tisoč luknjami, omogočala prosto, enakomerno gibanje zraka in rešila problem kondenzacije.

Kako deluje klimatska naprava Samsung WindFree, ki ne piha?

Klimatske naprave s tehnologijo WindFree sledijo tristopenjskemu načinu hlajenja. V prvem koraku se temperatura v načinu hitrega hlajenja hitro zniža. Drugič, s funkcijo razvlaževanja vlage nastavi optimalno raven vlažnosti. Ko končno dosežete želeno temperaturo, se aktivira način hlajenja brez vetra za ohranjanje teh nivojev in tako ustvarja idealno bivalno okolje za globok in prijeten spanec. In prav s tem sistemom omogoča zmanjšanje porabe energije do 72%.

Zasnova brezveterne klimatske naprave Wind-free in upravljanje

Klimatska naprava je zasnovana z edinstveno trikotno arhitekturo s širšim dovodom, kar omogoča sprejemanje več zraka naenkrat, dodatnimi v-lopaticami in velikim ventilatorjem, ki je 22% večji kot pri prejšnjih modelih. S svojo edinstveno zgradbo omogoča hitrejše hlajenje in iztiskanje zraka, ki je tudi širše in daljše ter na tak način doseže prav vsak kotiček hlajenega prostora. Z možnostjo povezave z omrežjem Wi-Fi, naprava uporabnikom omogoča daljinsko upravljanje. S pomočjo Samsung SmartThigs aplikacije lahko upravljajo kjerkoli in kadarkoli. Na daljavo lahko prilagajajo nastavitve, regulirajo temperaturo, odpravljajo napake, ko je to potrebno, ter v realnem času pridobivajo obvestila o posodobitvah delovanja in dnevni porabi energije.Samsung inovacija hlajenja Wind-Free™ z ohranjanjem prijetne sobne temperature brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok, nudi prijetno in udobno bivalno okolje.

Mojster Tratnjek priporoča:

Ne čakajte na poletje, ker boste takrat po naših izkušnjah čakali v vročini več tednov. Monterji so takrat namreč vedno zelo zasedeni. Pri nas lahko izkoristite predsezonske popuste in dobite klimo, ki ne piha. Lahko nam zaupate, saj imamo na področju hladilno-ogrevalnih naprav že 30 let izkušenj.
Skočite v našo spletno trgovino klimatskih naprav ali nam pustite sporočilo spodaj v obrazcu. Veseli bomo tudi vašega klica na BREZPLAČNO telefonsko številko:

080 40 80

En klic in že hladimo!

Izračun moči
Prostornina: 0
Višina: 0 m
Št. ljudi v prostoru: 0

Priporočena moč: kW

Izračun je informativne narave. OPOMBA: Če imate v prostoru več aparatov (TV, računalniki), je treba vzeti v obzir tudi oddajanje toplote le teh. Če gre za slabo toplotno izolirano podstrešje ali prostor z steklenimi stenami obrnjenimi proti J ali JZ je treba prostornino pomnožiti s številko 35W/m³, ali več.
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!