Kaj je novega pri klimah Samsung?

Kaj je novega pri klimah Samsung?

Nova klima, Samsungova klimatska naprava, prinaša na trg izboljšano hlajenje in v celoti nevtralizira škodljive snovi v zraku. Je neobičajne, trikotne oblike in uspe zagotoviti izjemno hlajenje čist zrak v prostoru. Omogoča širši dovod in odvod zraka z večjim ventilatorjem, medtem ko ohranja kompakten zunanji profil za izboljšanje izkušnjo klimatske naprave.

 

 

Nove stenske klimatske naprave Samsung 2020 z izboljšano tehnologijo Wind-FreeTM in novim digitalnim Inverter pretvornikom predstavljajo povsem novo izkušnjo hlajenja zgradb. Z energijsko nalepko A +++ (za SEER in SCOP) je proizvajalcu Samsung uspelo klima naprave postaviti ob bok najboljšim proizvajalcem klimatizacije v Evropi.

 


Edinstvena nova klima naprava nove generacije Wind-FreeTM, ki presega energijsko učinkovitost najboljših.


 

Tehnologija hlajenja Wind-FreeTM

Samsung je prvo stensko klimatsko napravo s tehnologijo Wind-FreeTM na trg lansiral 2017. Klima naprave s posebnostjo ustvarjanja hladu z brezvetrjem so edinstvene. Hladijo brez ustvarjanja prepiha in pomenijo novo izkušnjo hlajenja stanovanjskih prostorov. Hlajenje poteka tako, da v prvem koraku dosežejo znižanje temperature, v drugem koraku vzpostavijo optimalno raven vlažnosti, v tretjem koraku pa aktivirajo način hlajenja brez vetra ™. V načinu hlajenja se svež zrak enakomerno razprši skozi tisoče mikro lukenj in prepreči občutek neprijetnega prepiha.

 

 

 

Nova klima Samsung ima novi učinkovitejši kompresor Inverter Boost

Stenske klimatske naprave Samsung so v 2020 izboljšane z novim digitalnim kompresorjem Inverter Boost, ki prostor ohladi na določeno temperaturo in to ob zmanjšanju porabe energije. Nova klima ima vgrajen senzor zaznavanja gibanja uporabnikov (MDS), zaznava ko je prostor prazen. Ob tem samodejno spremeni nastavitve klimatske naprave, prostor ohlaja učinkoviteje, rahlo zviša temperaturo ali vklopi stanje pripravljenosti.

 

nova klima samsung wind free

 

Samsung je šel še dlje – pametno in glasovno upravljanje

S funkcijo AI Auto Comfort imaj nova klima Samsung dodatno optimiziran proces hlajenja. Naprave so še učinkovitejše, v prostoru analizirajo temperaturo in samodejno preklapljajo na najprimernejše nastavitve. Na dotik lahko razporejate urnike hlajenja in spremljate porabo energije.

Pri letošnjih novih modelih stenskih klimatskih naprav Samsung nove generacije Wind-FreeTM je omogočena edinstvena komunikacija z glasovnim razporejanjem funkcij (Samsung Bixby). S pametnim telefonom lahko odslej klima naprave upravljate tudi glasovno.
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!