Svetovanje

Svetovanje

 

Glede na 28 letne izkušnje vam bomo vedno skušali optimalno svetovati na področju klimatizacije, toplotnih črpalk, prezračevanja, ter vseh vrst inštalacijskih del.

Naš sistem dela ni prodajno naravnan, saj vam vse ponujeno tudi zmontiramo, vgradimo, in nato kakovostno servisiramo ter skrbimo za pravilno delovanje vaših naprav. Prav s tem se močno razlikujemo od prodajaln in trgovskih centrov ter internetnih ponudnikov,... kjer so naprave sicer lahko nekaj cenejše, na njih pa nimate nobene trdne garancije za primer, ko bo šlo nekaj narobe. Pri takin nakupih običajno ne veste, kdo bo prišel v vaš dom na montažo in kdo skrbel za vzdrževanje ter reklamacije... Internetni ponudniki zagotovo ne!

Razpolagamo z izkušenimi in usposobljenimi monterji ter serviserji, ki skrbijo za visok nivo naših storitev. Redno se udeležujemo šolanj in usposabljanj doma, predvsem pa v tujini. Stalno skrbimo za zadovoljstvo strank, kar je v storitveno-servisni dejavnosti zelo pomembno. 

Splošno napisanega na internetnih straneh in forumih je veliko, naše mnenje in izkušnje pa so take, da se z vsako stranko posebej vsedemo in pogovorimo, poslušamo vaše želje, se običajno dogovorimo za ogled v vašem domu in tako skupaj pridemo do prave rešitve. 

Naše vodilo je "biti najboljši", k temu pa sodi, da stalno skrbimo, da za vaš denar res dobite največ. Največ nam pomeni, da vedno znova pridobivamo stranke na osnovi naših referenc in zadovoljnih strank, kar pomeni, da smo na pravi poti.

To, da nam zaupajo veliki svetovni sistemi in podjetja ter da veliko storitev in dela opravljamo v tujini, je dokaz našega kakovostnega dela!

 

Za vsa vaša vprašanja smo vam vedno na voljo in radi vam bomo svetovali! 

 Sporočite nam vaše zahteve na našo spletno pošto: prodaja@tratnjek.si

 

 

EKO SKLAD SUBVENCIJA 

Fizičnim osebam so na voljo ugodni krediti za večjo energijsko učinkovitost stanovanjskih stavb.

Za vsak ukrep, ki izpolnjuje pogoje javnega poziva za nepovratne finančne spodbude, je na voljo tudi ugoden kredit Eko sklada. 

 

Vlogo prevzamete s klikom na spodnjo sliko:

 

 

 

 

 

 
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!