Toplotne črpalke Samsung

Toplotne črpalke Samsung

Ogrevajte 70% ceneje - toplotna črpalka Samsung!

Prednosti toplotne črpalke Samsung EHS z integriranim bojlerjem.
- Ogreva do 65°C, sanitarno vodo celo do 70°C
Integriran 200L ali 260L bojler sanitarne vode
- Najvišja sezonska učinkovitost: A+++
Visoka vrednost SCOP
Delovanje do zunanje temperature -25°C
Edina toplotna črpalka na trgu, ki za delovanje uporablja R32 v vseh močeh (4 kW pa vse do 16 kW)
Tiha zunanja enota: od 35 dB(A) na oddaljenosti 3m
- Primerno za radiatorsko in talno ogrevanje
Možnost pridobitve državne subvencije Eko sklada v višini do 3.200€

Pridobite brezplačno ponudbo - izpolnite obrazec spodaj.

PRISPEVAJTE K BOLJŠEMU OKOLJU
- NOVA Toplotna črpalka Samsung R32 EHS zmanjša emisije CO2 do 70% zahvlajujoč sredstvu R32. To pa ni edina prednost sredstva. V primerjavi z R410A, porabi manj energije zaradi njegove visoke ravni energijske učinkovitosti in potrebuje 30% manjšo polnitev hladilnega sredstva.

VRHUNSKO DELOVANJE ŠE PRI −25˚C
- Nova toplotna črpalka nudi izboljšano udobje tudi pri ekstremno nizkih temperaturah do −25 ˚C, kar je idealno tudi za pripravo tople sanitarne vode.

IZJEMNO ŠIROK RAZPON ZMOGLJIVOSTI
- Serija toplotnih črpalk Samsung EHS, ki nudi zmogljivosti od 4 kW pa vse do 16 kW, predstavlja najobsežnejše modele na trgu skupaj s široko izbiro dodatne opreme, kot so konvektorji in bo zmeraj na voljo, ne glede na vaše zahteve glede ogrevanja in hlajenja.  Modeli imajo oznako A+++ za delovanje pri nizkih temperaturah. To je najvišji energijski razred.

DVE RAZLIČICI
- Na voljo sta dve različici notranjih enot za pripravo tople vode: Split in mono. Z 200L rezervoarjem tople sanitarne vode ali brez. Ogrevalna in sanitarna voda se segrevata do 60°C.

NASTAVITEV DVEH OGREVALNIH KROGOV
- Izboljšana funkcija avtomatskega prilagajanja na podlagi merjenja sobne in zunanje temperature izračuna moč za ogrevanje prostorov. Tako sistem Samsung EHS zagotavlja najbolj primerno moč ogrevanja. Če ogrevate s talnim gretjem in radiatorji, omogoča črpalka tudi nastavitev dveh ogrevalnih krogov.

Prednosti toplotne črpalke Samsung

IZJEMNO TIHE TOPLOTNE ČRPALKE

Želite poleg naprav imeti miren in udoben spanec? S napravami Samsung je to še kako mogoče, saj so ene izmed najtišjih črpalk na trguod 35 dB(A) na oddaljenosti 3m, ta način pa lahko odslej uporabnik sam regulira na način nočno delovanje. 

Samsung ClimateHub toplotna črpalka je med najtišjimi toplotnimi črpalkami na trgu! 

PREPROSTA NAMESTITEV IN UPORABA

 

Zahvaljujoč priročno nameščenemu okencu in intuitivnim možnostim delovanja, ki so na voljo prek kartice microSD ali mobilne aplikacije Samsung S-Checker*, lahko rešujete težave in zaganjate toplotne črpalko kar na sprednji strani enote. Naprava je torej izboljšana v smislu enostavnosti za uporabo končnih uporabnikov tako, kot za namestitev monterjemIma funkcija vzdrževanja na daljavo, katera prihrani čas in zmanjša število obiskov monterjev. To monterjem omogoča, da se na napake in težave odzovejo hitreje, pri tem pa ohranijo zadovoljstvo stranke.

 

*Za več informacij o mobilni aplikaciji S-Checker stopite v stik z vašo kontaktno osebo pri družbi Tratnjek klima center. 
UPRAVLJANJE NA DALJAVO
Toplotno črpalko Samsung ClimateHub lahko upravljate na daljavo s pomočjo aplikacije Samsung SmartThings* ter izbirnega kompleta Wi-Fi. Vklopite in izklopite sistem, upravljajte s funkcijami in načrtujte njihovo delovanje – kjer koli in kadar koli.

 

*Na voljo za naprave Android in iPhone. Potrebna je omrežna povezava. Za vpis v aplikacijo Samsung morate ustvariti račun. Za več informacij ali za pomoč kontarktirajte Tratnjek klima center.

Pridobite ponudbo.

 

Linija izdelkov toplotne črpalke Samsung
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!