Toplotne črpalke Samsung

Toplotne črpalke Samsung

STRAN OD NAFTE IN PLINA ... K TOPLOTNI ČRPALKI

Naša ponudba poleg vrhunskih toplotnih črpalk vključuje še dostavo in montažo ter svetovanje in garancijo. Pomagamo pri pridobitvi Eko subvencije za vgradnjo!

Ogrevalni sistem ustvarja toploto s pomočjo zraka, ki jo prenese na vodo. Toploto uporabimo za ogrevanje na radiatorje, talno ogrevanja, za zagotavljanje tople vode, skladiščenje ali pranje.

Preberite si spodnje opise, in kliknite na izbrano.

      

 

Samsung EHS produkti

   Samsung EHS MONO: Stroškovno najbolj učinkovita rešitev ogrevanja za večino domov. Uporablja zunanjo enoto z hidravličnimi deli.

 Samsung EHS SPLIT: Sistem ogrevanja s toplotno črpalko zrak voda nudi najboljše mogoče optimalno gretje.

 Samsung EHS TDM: Toplotna črpalka na zrak. Izjemno enostavna za konfiguracijo in kar je  najpomembnejše za uporabo. Odlična rešitev za vse letne čase, saj omogoča ogrevanje in hlajenje! Sistem odlikuje tudi pametno upravljanje med tehnologijama zrak-zrak (omogoča hlajenje in ogrevanje, ter hitro doseže želene stabilne temperature) in zrak-voda (energija iz zuanjega zraka se uporablja za ogrevanje s pomočjo radiatorskega sistema in za ogrevanje sanitarne vode).

 

Samsung EHS

Samsung EHS ogrevalni sistem je najbolj energetsko učinkovit način ogrevanje prostorov.

Izkoriščanja naravno toplote od zunaj. V mrzlih dneh ustvarja toploto kar do 4x bolj učinkovito kot druge oblike ogrevanja (plin, olje, električni grelci).

Ogrevanje s toplotno črpalko zmanjšuje emisije CO2 in porabo goriva.

Lahko jo uporabljamo celo leto. Omogoča, da zmanjšamo celotne stroške za porabo energije na okolju prijazen način ogrevanja in hlajenja.

Z uporabo obnovljivih virov energije lahko pripravljamo vodo za talno ogrevanje, grejemo sanitarno vodo, ter ogrevamo pozimi ali poleti hladimo s pomočjo notranjih toplozračnih enot.

  •   Inverterski kompresor omogoča optimalno delovanje glede na zunanjo temperaturo. Do zunanje temperature -10°C je sposoben greti z 90% svoje moči.

  •   Kompaktni in lahki zunanji enoti zasedeta zelo malo prostora.

  •   EHS je moč povezati z drugimi produkti ogrevanja (z zalogovnikom tople vode, s solarnimi ploščami, s pomožnim ogrevalnikom vode), kar kaže na izjemno vsestranskost.

Samsung ogrevanje hiše

  Samsung je vodilno podjetje na področju mnogih tehnoloških izdelkov.

  Če ste človek, ki išče potrjeno zanesljivost potem lahko izberete izdelek, ki mu lahko zaupate in bo zagotavljal, da bo vam in vaši družini toplo pozimi.