Samsung EHS split

Samsung EHS split

Eco toplotna črpalka Samsung v deljeni izvedbi


EHS Split sistem je ogrevalni sistem zrak-voda zasnovan za ogrevanje visoke zmogljivosti. Učinkovito deluje v vseh letnih časih. Ogrevanje je optimizirano glede na dejansko delovno temperaturo. 

Najbolje deluje pri pogojih, od -2°C do +2°C, vendar ima kljub temu vrhunske lastnosti pri ostrejših razmerah. Zmogljivost znaša tudi 90% pri -10 ° C.

  • Tih ventilator

    Ventilator enote je voden frekvenčno. Le ta deluje glede na dejansko potrebo, s tem pa prihranimo pri porabi energije, obenem se še optimizira hrup.

 

 

Fleksibilnost

  • Samsung EHS se lahko povezuje z ostalimi produkti: Grelnik sanitarne vode, termostati, solarnim ogrevanjem ali back-up kotlom.

 

Visoka zanesljivost

EHS Split sistem vključuje številne izboljšave, ki skupaj ustvarijo vrhunsko zmogljivost. Ventilator z nizko emisijo hrupa in tihi nočni način delovanja zagotavljata neopazno prisotnost. Ustvarjamo popolne bivanjske pogoje. 

  • Proti snežna funkcija se vklopi opcijsko. 

    Ventilator zunanje enote se v tem primeru samodejno vklaplja, ko zunanja temperatura pade pod 5°C, neodvisno od potrebe po gretju. Zadeva predstavlja majhen strošek obratovanja, istočasno pa prepreči, da bi sneg zasnežil zunanjo enoto – ventilator, kot se to zgodi ob običajnih mirovalnih periodah.

 

Visoka zanesljivost
 

Prilagodljivost

EHS Split vključuje talno ogrevanje, ogrevanje tople vode in radiatorja. Naša Hydro enota je enostavno združljiva s široko paleto dodatnih izdelkov, kot so termostati, sončni kolektorji in rezervni kotli.
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!