SUPER DVM-S VRF

SUPER DVM-S VRF

Samsung DVM-S VRF sistemi so idealni za pisarniške komplekse, hotele, nakupovalna središča, bolnišnice in javne zgradbe, ki zahtevajo prilagojene klimatske in nadzorne rešitve.

Sodobna gradnja stavb, strožji predpisi za izolacijo zgradb in notranje toplotne obremenitve, npr. Računalniki, tiskalniki predstavljajo izziv za prilagodljivo in učinkovito klimatizacijo, prezračevanje in ogrevanje. Ampak z našo pomočjo in produktov Samsung bo to še kako lahko.


ZA VAS IMAMO REŠITEV MI IN SAMSUNG!

 

1. Kaj je VRF?

   Sistemi Sasmung s spremenljivim pretokom hladilnega sredstva (VRF) so sestavljeni iz zunanjih enot, priključenih na več notranjih enot preko cevi za hladivo, ki zagotavljajo hlajenje in ogrevanje posameznih območij.

   Zunanje enote Samsung lahko modulirajo zmogljivost glede na zahteve posameznih con, s čimer varčujejo z energijo tako, da ne delujejo vedno s 100% zmogljivostjo in izboljšajo udobje z vzdrževanjem temperature, kot je potrebno v vsaki posamezni coni.

  
 
 
 

 2. Širok razpon delovanja

     

 

 

 

Sistemi DVM S Sasmung so zasnovani tako, da delujejo od 49 ° C do okolice do -13 ° F (-25 ° C).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3. Hlajenje in ogrevanje hkrati

 

 
 

 4. Širok izbor notranjih enot Samsung

 Vrhunsko zmogljivost, prilagodljiva namestitev in enostavno upravljanje.


Te enote Sasmung uporabljajo inovativne tehnologije, kot je tehnologija hlajenja Wind-Free ™, za optimizacijo udobja v vsakem okolju.
Z več kot 10 tipi notranjih enot, ki segajo od 5.000 do 96.000 Btu / h, obstajajo rešitve za skoraj vse prostore.. * Enota Wind-Free ™ zagotavlja zračni tok, ki je pod 0,15 m / s, medtem ko je v načinu Wind-Free ™.
Hitrost zraka, ki je nižja od 0,15 m / s, se šteje za "nepretrgan zrak".
 

 

 

5. Primerna velikost

  Majhne zunanje enote Samsung omogočajo vgradnjo na mestih, kjer je prostor še tako omejen.

 
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!