Poslovni in veliki objekti

Poslovni in veliki objekti

                  

                    

 Slednje naprave so namenjene za:

 


Presezite pričakovanja gostov

  Vaši gostje bodo deležni vrhunskega udobja in zadovoljstva. Pri naših prilagodljivih klimatskih sistemih lahko gostje uravnavajo nastavitve zraka v svojih sobah, vi pa povečate učinkovitost z upravljanjem skupnih prostorov s pomočjo centralnega kontrolnika. 

 


Povečajte produktivnost v pisarni  

Ozračje v vaši pisarni ima velik vpliv na produktivnost vaših zaposlenih.
Uravnavajte temperaturo s tihim delovanjem -vaša ekipa bo tako dosegla najboljše rezultate, hkrati pa povečala učinkovitost in znižala stroške. 

 


Popoln obed 

Restavracije potrebujejo učinkovito prezračevanje, s katerim odstranijo toploto in vonjave iz kuhinje in poskrbijo za vedno svež zrak v prostoru z jedilnimi mizami.
Z oblikami, ki sodijo v vsako notranjost, vam naši sistemi omogočajo, da ustvarite udobje in vzdušje, ki si ju gostje zaslužijo. 


Produktivno učno okolje

Izobraževalne ustanove morajo imeti zdrave in udobne razmere, ki spodbujajo učenje.
Ravnanje z napravami je enostavno, elegantne oblike in tiho delovanje pa omogočajo, da jih je mogoče neopazno integrirati po vsej zgradbi.

 

 


Mikavno - prodajni prostori

Z našo pomočjo bo vsaka izkušnja s strankami prijetna in udobna. Ustvarite gostoljubno okolje v prodajalni s stalnim hlajenjem, ki doseže vsak kotiček, in elegantno obliko, ki ne bo odvračala pozornosti od razstavljenih izdelkov.

 
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!